Näin meidän kesken - luku 17

 

Milla istui kahvilassa kaupungin toisella laidalla. Hän hämmensi kiivaasti latteaan ja tuskin maistoi tuoretta korvapuustia, jota tunki lähes kokonaisena suuhunsa. Häntä hermostutti. Riina ei ollut palannut enää työpaikka-asiaansa, eikä hän ollut kehdannut lähettää toista viestiäkään kysyäkseen samasta asiasta. Olisihan se ehkä ollutkin hieman liian tunkeilevaa. Vai? 

Milla oli siis päätynyt etupihalleen tekemään päivittäin puutarhatöitä Riinan iltalenkin aikoihin. Näiden iltojen seurauksena omenapuu oli leikattu lähes oksattomaksi ja pihakäytävän vieressä ammotti neljä suurta kuoppaa. ”Odottamassa kevään istutuksia”, oli Milla selittänyt Aleksille. Riina sen sijaan näytti kadonneen kuin tuhka tuuleen, joten Milla oli edelleen vastauksia vailla. Hänellä ei ollut aavistustakaan siitä, että Riina oli kyllä nähnyt Millan monestikin, mutta oli joka kerta onnistunut piiloutumaan läheisen puun tai pensaan taakse väistääkseen juttuhetken. 

Kun Riinan tavoittaminen oli epäonnistunut, Milla onki netistä selville erotiikkaliikkeen avajaispäivän ja nyt hän oli täällä. Kahvilaa vastapäätä sijaitseva Pandoran lipas avattaisiin viidentoista minuutin kuluttua ja hän aikoi olla ensimmäisten joukossa puodissa sisällä.

Millalla oli suuressa kassissa mukanaan asusteita naamioitumiseen. Hänellä oli vaalea peruukki vappunaamiaisista, huivi, isolierinen huopahattu, sekä aurinkolasit. Ehkä lasit olisivat sopineet paremmin kesäaikaan, mutta minkäs teit. Kyllähän lokakuun lopun aurinkokin saattoi joskus paistaa kirkkaasti. Paitsi tänään, Milla ajatteli surkeana. Juuri tänään satoi kaatamalla ja taivas oli harmaa kuin villasukka.

Kello oli kymmentä vaille yksitoista ja Pandoran lippaassa näkyi jo liikettä ikkunan takana. Ulkopuolella joku utelias ohikulkija oli pysähtynyt lukemaan oven avajaiskylttiä. Milla tarttui laukkuunsa ja meni vessaan. Viisi minuuttia myöhemmin vessasta poistui henkilö, josta näkyi vain hieman vaaleaa hiusta hatun ja huivin alta. Suuren osa kasvoista peittivät suuret peilaavat lasit. Kahvilan vanhempi myyjä katsoi ihmeissään poistuvan Millan perään. Mikähän se tuokin mahtoi olla hän mietti, mutta sai ahaa-elämyksen, kun huomasi naisen livahtavan uuteen seksiliikkeeseen, ensin pikaisesti ympärilleen vilkuiltuaan. Jaaha, siksi siis peittely, hän nyökäytti mielessään asiaa ymmärtävästi. Kukapa sitä haluaisi tulla nähdyksi roikkumassa Pandoran lippaan kaltaisen puodin ovenrivassa heti aamutuimaan.

Pandoran lippaan ovi kolahti Millan takana kiinni ja hän katsoi kauhistuneena ympärilleen. Ei herranen aika! Liike oli puolet pienempi, kuin hän oli kuvitellut. Milla oli ajatellut pystyvänsä sulautumaan avajaisvilinässä muuhun ihmisjoukkoon ja saavansa tarkkailla rauhassa Riinan touhuja kassan takana. Kaupassa oli kuitenkin hänen lisäkseen vain yksi mies, joka seisoi takahyllyn luona katselemassa käsirautoja. Sulaudu nyt sitten yhteen ukkoon, Milla mietti tuskastuneena. Vaatekomeron kokoisessa kaupassa hän pomppasi esille kuin rikkaruoho kukkapenkissä hattuineen ja laseineen.

Kassa oli suoraan oven vieressä vasemmalla ja tiskin takana seisoi nuori, kaunis tyttönen. Missä Riina oli? Takahuoneessa vai? Annettiinko täällä hierontojakin?

-Hei, sanoi kassatyttö. -Voinko auttaa jotenkin?

Milla katsoi tyttöä pelästyneenä.

-Hei! hän huudahti sitten jännittyneen kimakalla äänellä. -Kiitos, mutta tässä vain katselen, hän hymyili jäykästi. -Potkin vähän renkaita. Tutustun tuotteisiin ja sitä rataa. Ennakkoluuloton kun olen, hän hymyili vielä leveämmin tytölle.

Mielessään Milla potki itseään jalkaan. Ole nyt jo hiljaa saamarin hölöttäjä! Tytön tuijottaessa hieman ihmeissään, Milla siirtyi ensimmäiselle hyllylle.

-Näitähän mä tulinkin etsimään, hän sanoi sitten kuuluvasti kassaan päin kääntyen ja otti käteensä paketin hyllyn kulmalta. Milla nosti laatikon silmiensä tasalle ja alkoi lukea ”Giant Hot Stuff! Imukupilla varustettu paksu tekopenis. Käyristyvä muotoilu ja suonikas varsi...” Mitä hemmettiä! Milla käänsi pakkauksen kuvapuolen esiin ja huomasi pitelevänsä käsissään valtavan kokoista dildoa. Häpeä tulvahti hänen mieleensä, kun hän työnsi laatikon äkkiä takaisin paikoilleen. Milla tunsi punan kohoavan poskilleen pikavauhtia ja koko rinnan aluetta kuumotti. Hienoa! Nyt kaikki luulivat hänen olevan moloa vailla. Takahyllyn mieskin oli varmasti kuullut hänen höpinänsä. Milla siirtyi nopeasti seuraavaan hyllyväliin ja koitti samalla kurkkia ympärilleen löytääkseen Riinan.

Ei hyvä isä, mitä nuo ovat? Millan katse pysähtyi riviin tekovaginapaketteja. Siis onko tuollaisiakin ihan oikeasti olemassa, hän hämmästeli ja otti yhden tuotteen käsiinsä. Milla käänteli pakettia ympäri ja luki lyhyttä tuoteselostetta.

-Kaikkea ne keksivätkin, hän puuskahti ääneen ja huomasi sitten kassatytön vilkaisevan hänen suuntaansa.

Milla otti vaginan käteensä ja vilkutti sitä tytölle.

-Näitä täällä ihailen, hän sanoi. -Miten on voitukaan tehdä näin aidon näköistä tavaraa, hän heitti ja alkoi hihittää omalle sanaleikilleen.

Yhtäkkiä Milla huomasi käsirautamiehen siirtyneen takahyllyltä hänen viereensä. Mies kosketti varovasti Millan kädessä olevaa laatikkoa ja huokaisi.

-Sitä minäkin olen aina miettinyt. Minulla on näitä kotona jo kolme ja yhtä pidän aina auton takaluukussa, jos tarve iskee matkoilla. Vaan kyllä se aito silti aina tehdyn voittaa, hän sanoi pehmeästi ja katsoi Millaa. -Ihan sinkkunako sitä ollaan liikenteessä vai etsitkö parisuhteeseen piristystä? hän kysyi pilke silmäkulmassa. Olen joskus ollut kolmen kimpassa mukana, että jos extraajaa olette vailla, niin tässä olisi vapaana. Ainoa mikä minusta puuttuu on se imukuppi, mies räjähti nauramaan.

Milla lähti pelästyneenä etenemään kassaa kohti.

-Mä tuota... otan vain tämän ja lähden, hän sanoi, nappasi ensimmäisen käteensä osuvan paketin ja lähti kassalle. Hetken kuluttua hän seisoi jo kaupasta pihalla, aivan pöllähtäneenä. Mitä hittoa oli tapahtunut? Hän oli ollut juuri seksikaupassa. Ja keskellä kirkasta päivää! Mitä jos joku hänen asiakkaansa sattuisi näkemään? Tai naapuri? Tai Aleksi?

Milla tunsi hysteerisen naurun kuplivan sisällään ja alkoi hihittää. Hän oli avannut Pandoran lippaan ja saanut sieltä ruskean pussin mukaansa. Katsotaanpa nyt mitä sieltä jäi käteen, hän mietti ja raotti mysteeriostoskassiaan. Mikäs ihmeen härveli se tämä on? Kuin kappale puutarhaletkua, mutta vaaleanpunainen. Tuossa lukee jotain... Tup...la... dil...do, Milla tavasi. Loistavaa! Ja avajaispäivän kaupanpäällisinä vielä tuubi liukuvoidetta. No, hän voisi antaa ne anopille joululahjaksi.
Kommentit